U poslovnom neboderu KONČARA danas je obilježen Dan KONČARA i 99. obljetnica tvrtke.

Pod motom „najbolja investicija je investicija u ljude“ uručena je tradicionalna „KONČAREVA nagrada“ najboljim studentima Tehničkog veleučilišta u Zagrebu. Nagrada je ustanovljena u travnju 2003. godine, a dodjeljuje se najuspješnijim studentima stručnih studija Elektrotehnike, Računarstva, Informatike i Mehatronike pojedinih studijskih godina Tehničkog veleučilišta Zagreb tijekom posljednje akademske godine. Ove godine nagrađeno je trinaest studenata.

Povodom Dana KONČARA dodjeljuje se i donacija za obrazovne, kulturne, znanstvene i socijalne namjene. Ove godine donacija je uručena Zakladi – dječja onkologija Rebro za izgradnju i opremanje novog odjela dječje hematologije i onkologije u Zagrebu u sastavu Kliničkog bolničkog centra Zagreb/Rebro.

Zavod za pedijatrijsku hematologiju i onkologiju bolnice Rebro (KBC Zagreb) je Referentni centar Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske. U Zavodu se liječe sve vrste bolesti krvi i malignih bolesti kod mlađih od 18 godina te je jedino mjesto u Republici Hrvatskoj gdje se izvodi alogenična transplantacija koštane srži.